De Colo hiilgas taas, Fenerbahce võidutses pöörases mängus

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nando de Colo (vasakul).
Nando de Colo (vasakul). Foto: Alexander Shcherbak/TASS/Scanpix

Korvpalli Euroliigas alistas Moskva CSKA kodusaalis 91:83 Tel Avivi Maccabi. Üleplatsimees oli Nando de Colo, kes tõi võitjatele koguni 29 punkti.

Kyle Hinesi arvele jäi 14 punkti ja 10 lauapalli, Miloš Teodosic viskas 11 punkti ja andis kaheksa korvisöötu. Maccabile tõi Sylven Landesberg 19 punkti, Victor Rudd lisas 14 punkti. Liigatabelis on CSKA 17 võidu ja kuue kaotusega teisel kohal, kaheksa võitu ja 15 kaotust kogunud Maccabi jaoks hakkavad play-off-pääsme saamise võimalused ähmaseks muutuma.

Istanbuli Fenerbahce alistas ebahariliku käiguga mängus kodupubliku rõõmuks 67:64 Pireuse Olympiakose. Pärast kuuepunktilist poolajaedu kaotas Fenerbahce kolmanda veerandaja 7:22, kuid võitis omakorda ise neljanda 20:8. Olympiakos ei suutnud seejuures kaheksa ja poole viimase minutiga visata mängust ainsatki korvi, tehes vaid kahel korral skoori vabavisetest.

Bogdan Bogdanovic tõi võitjatele 27 punkti, Luigi Datome arvele jäi 17 punkti. Olympiacose parim oli 17 punktiga Erick Green, Kostas Papanikolao arvele jäi 13 punkti ja 8 lauapalli. Fenerbahcel on tabelis 15 võitu ja 8 kaotust, Olympiacosel 16 võitu ja seitse kaotust.

Belgradi Crvena Zvezda seljatas 77:58 teise Istanbuli klubi Galatasaray. Juba avapoolaja järel 19 punktiga juhtinud võitjatele tõi Branko Lazic 17 ja Ognjen Kuzmic 16 punkti, Galatasaray poolel jõudis kahekohalise punktisummani vaid 11 punkti visanud Vladimir Micov. Liigatabelis on serblastel 13 võitu ja 10 kaotust, Galatasarayl aga seitse võitu ja 16 kaotus.

Barcelona oli võõrsil 83:78 üle Milano Emporio Armanist, olles avapoolaja nelja punktiga kaotanud. Kodumeeskonnale sai saatuslikuks kolmas veerandaeg, mis kaotati 14 punktiga. Barcelona parimana viskas Ante Tomic 19 punkti ja võttis 9 lauapalli, Petteri Koponen lisas 16 punkti. Milanole tõi Awudu Abass 14 punkti. Barcelonal on nüüd 9 võitu ja 14 kaotust, seitsme võidu kõrval 16 kaotust saanud Emporio Armani on tabelis viimane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles