Ilusa hüppe teinud Tiirmaa: kui mujal ei õnnestu, siis Lahti mäel ikka

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-August Tiirmaa.
Karl-August Tiirmaa. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Lisaks Kristjan Ilvese suurepärasele hüppele tegi Lahti MMi normaalmäel ilusa lennu ka Karl-August Tiirmaa, kes kandus 92,5 meetri kaugusele ja läheb 10 km pikkusele murdmaadistantsile 20. positsioonilt. Liidrist Eric Frenzelist jääb ta maha ühe minuti ja viie sekundiga. Kolmandal kohal olev Ilves on Tiirmaast ees 41 sekundit.

«Mulle Lahti normaalmägi meeldib, olen siin juba väiksest peale küllaltki hästi hüpanud. Kui muidu kuskil minekut pole, siis siin läheb ikka hästi. Eile hüppasin paar korda liiga vara ära, täna kannatasin otsa ära,» rääkis ta Tiirmaa pärast hüpet.

«Suusavormi kohta ei oska midagi öelda. Eile tõmbasin ennast treeningul korralikult tühjaks ja siis olid jalad päris lukus. Aga mul ongi nii, et jaksan alles teisel päeval korralikult sõita. Oleneb, millisesse punti satun ja kui kiiresti alustan,» lisas ta.

10 km pikkune murdmaadistants algab kell 13.30. Teistest eestlastest on Han-Hendrik Piho hüppevooru järel 52. (+2.42) ja Kail Piho 53. kohal (+3.03).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles