Piltuudis: Tartu Ülikooli uusim täiendus liitus meeskonnaga

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Adam Konate.
Max Adam Konate. Foto: Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna Facebook

Sel neljapäeval kinnitas Tartu Ülikooli korvpallimeeskond, et nendega liitub hooaja teiseks pooleks mitmete vigastuste tõttu Ukraina Superliigas säranud ukrainlane Max Adam Konate. Nüüd on 25-aastane korvpallur jõudnud juba Tartusse kohale ning liitunud oma uue meeskonnaga.

202 cm pikkune Konate on seni profileiba teeninud koduriigis, Valgevenes ning Venemaal, olles mänginud 2015/2016 hooajal Volgogradi Krasnõi Oktjabri ridades ning teenides meeskonnaga Eurocupil keskmiselt 14 punkti, 9 lauapalli ning 2 resultatiivset söötu mängu kohta. Oma parima mängu eelmisest hooajast tegi ta Klaipeda Neptunase vastu, kus mees viskas 18 punkti, võttis 15 lauapalli ning andis 3 korvisöötu.

Tänavu tagasi Ukrainas BC Zaporizhya-ZOGis pallinud mängija oli enne Tartusse tulekut meeskonna suurim punktitooja (keskmine 18,7 punkti mängus) ning lauakütt (9,1 lauapalli). Mõlema näitaja poolest on ta ka Ukraina Superliiga esinumber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles