Tõelise väravasaju korraldanud Bayern tegi peatreenerile kingituse

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski (paremal) tõusis taas Bayerni resultatiivseimaks.
Robert Lewandowski (paremal) tõusis taas Bayerni resultatiivseimaks. Foto: Andreas Gebert/AP

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas naasis võidulainele liiga liider Müncheni Bayern, kes pidi eelmises voorus leppima Berliini Hertha vastu viigiga, kuid võitis täna koduväljakul koguni 8:0 Hamburgi.

Võitjate poolt jõudis võimsa tähiseni nende peatreener Carlo Ancelotti, kes on nüüd pidanud oma treenerikarjääris maha 1000 mängu. Kui avavärava lõi 17. minutil Arturo Vidal, siis kübaratriki vormistas Robert Lewandowski, kes skooris nii 24., 42. kui ka 54. mänguminutil. Lisaks said jala valgeks David Alaba 56., Kingsley Coman 65. ja 69. ning Arjen Robben 87. minutil.

Kolm võidupunkti kirjutasid tabelisse ka teised esikolmikusse kuuluvad meeskonnad. RB Leipzig sai kodus 3:1 jagu Kölnist 3:1. Juba viiendal minutil skooris Emil Forsberg, 34. minutil lõi Dominic Maroh omavärava, 65. minutil sai jala valgeks Timo Werner. Vastaste auvärava lõi 53. minutil Yuya Osako. Võidurõõmu sai maitsta ka tabeli kolmas meeskond Dortmundi Borussia, kes alistas võõrsil 3:0 Freiburgi. Dortmundi väravate eest hoolitsesid Sokratis Papastathopoulos (13.) ning Pierre-Emerick Aubameyang (55. ja 70.).

Teistes kohtumistes võitis Mainz 2:0 Leverkuseni Bayerit ning Ragnar Klavani endine koduklubi Augsburg alistas 2:1 Darmstadti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles