Tony Nõu kärpis veelgi Eesti juunioride rekordit

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tony Nõu.
Tony Nõu. Foto: bfla.eu

Täna Minskis toimunud rahvusvahelisel juunioride (U20) kergejõustiku sisematšil võitis Tony Nõu 300 m jooksu uue juunioride Eesti rekordiga 34,12. 

«Jooks meeldis, kuid lootsin ise paremat aega. Liiga aeglane start,» kritiseeris Nõu ennast pärast jooksu. Teisena lõpetas lätlane Gediminas Truskauskas 34,38ga ja kolmandana Maksim Grobarenko Valgenevest 34,81ga.

Deniss Šalkauskas sai aga 1500 m jooksus teise koha ajaga 4.01,66. Jooksu võitis Dmitri Revinski Valgevenest ajaga 3.58,38. «Väga raske jooks. Algul millegipärast kartsin rünnakut, kuid riskisin ja proovisin ning mulle meeldis. Konkurendid olid väga tugevad. Soovin valgevenelasele edu edaspidiseks. Loodan, et ma veel kohtun temaga,» ütles Šalkauskas pärast jooksu Jooksuportaalile. Tema järel sai kolmanda koha lätlane Eduardas Survilas ajaga 4.01,88.

Lisaks Eestile osalesid juunioride võistlustel Minskis Valgevene, Ukraina, Prantsusmaa, Läti, Leedu ja Türgi noored.

Deniss Šalkauskas Minskis.
Deniss Šalkauskas Minskis. Foto: bfla.eu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles