Uudne Tartu maraton ei ajanud suusasõpru segadusse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Maratoni 34 km sõit.
Tartu Maratoni 34 km sõit. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

SUUSATAMINE. Lõppenud nädalavahetus möödus kodustel suusasõpradel uudse Tartu maratoni tähe all: seekord tuli Tehvandil kihutada 6 km pikkusel ringil. Kuigi enne tänavuse maratoni korraldamist kostis sellise formaadi kohta nii mõneltki poolt kriitikat, ei paistnud pühapäeval Otepääle kogunenud suusatajaid uudne lahendus häirivat.

Ilmaolude tõttu sai selle aasta Tartu maratonil sõita 16 km ja 34 km pikkust distantsi, mis tähendab, et pikema maa sõitjad pidid läbima koguni 5,5 ringi. Otepääle kogunenud pealtvaatajatel oli ilmselt suurim küsimus, kas rajal olles ringide lugemine sassi ei lähe, kuid suusatajate kinnitusel polnud see murekoht.

«Korra pidin mõtlema, mitmes ring läheb, aga üldiselt ei läinud lugemine sassi,» muljetas pühapäevase 34 km distantsi järel Tõnu Meos, kellel on selja taga juba ligikaudu 15 suusamaratoni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles