Intriig koduste meistrivõistluste järel: MMi pääsme eest asuvad omavahel võitlema isa ja poeg

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meistrid segapaaris curlingus Maile Mölder ja Erkki Lill, nende treener Timo Kauste.
Eesti meistrid segapaaris curlingus Maile Mölder ja Erkki Lill, nende treener Timo Kauste. Foto: Erakogu

26. veebruari õhtul selgitati Tondiraba jäähallis Eesti meistrid segapaaris curlingus. Meistritiitli võitsid Maile Mölder ja Erkki Lill, kellel avanes tänu sellele võimalus võidelda MMi pääsme ja ka olümpiapääsme eest.

Maile Mölder ja Erkki Lill edestasid Eesti meistrivõistluste finaalis tiitlikaitsjaid Marie Turmanni ja Harri Lille tulemusega 7:4. Pronksmedali pälvisid Martin Lill ja Kristiine Lill.

Paar, kes sõidab Eestit esindama aprillis segapaaris curlingu maailmameistrivõistlustele, selgitatakse 27. veebruaril peetava kvalifikatsioonivõistlusega. Kvalifikatsioonivõistlusel lähevad MMi koha nimel võistlema värske Eesti meister Mölder-Lill ja eelmise MMi 6. koha saavutanud Marie Turmann-Harri Lill. Turmann-Lill näitasid 2016. aasta MMil kõrget taset, tuues lisaks kõrgele kohale ka olümpiamängude esimesed 7 kvalifikatsioonipunkti. Kvalifikatsioonivõistlus mängitakse kahe võiduni, mängud toimuvad esmaspäeval Tondiraba jäähallis kell 8.30 ja kell 13.00 (ja vajadusel kell 18.00).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles