Video: Westbrooki järjekordne kolmikduubel annab lootust imelise rekordi purustamiseks

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Westbrooki hoog ei paista raugevat ning selle tõestuseks kogus ta läinud ööl taaskord kolmikduubli.
Russell Westbrooki hoog ei paista raugevat ning selle tõestuseks kogus ta läinud ööl taaskord kolmikduubli. Foto: Alonzo Adams/AP

USA korvpalliliigas NBA peeti läinud ööl kaheksa kohtumist. Seejuures kogus Oklahoma City Thunderi tähtmängija Russell Westbrook 118:110 võidumängus New Orleans Pelicansi vastu oma hooaja 29. kolmikduubli. Kui mees jätkab samas tempos, võib ta hooaja lõpuks koguda ligi 40 kolmikduublit ja mööduda kõigi aegade edetabelis ühe hooaja jooksul enim kolmidkuubleid (hooajal 1961/1962 kogus Oscar Robertson 41 kolmikduublit) kogunud legendist.

Pelicansi vastu viskas Westbrook 41 punkti, võttis 11 lauapalli ja andis 11 tulemuslikku söötu. Ühtlasi on ta nüüd kogunud oma karjääri jooksul 7 kolmikduublit, kus visanud vähemalt 40 punkti. Hästi sai Westbrook mängus hakkama ka Pelicansi kõige uuema täienduse DeMarcus Cousinsiga, kes tegi 2.38 minutit enne kohtumise lõppu Westbrooki vastu oma kuuenda vea ning pidi seega pingile minema. Ent kõnealune fakt oli Westbrooki jaoks teisejärguline. «Mul pole vahet, kui palju vigu kellelgi on. Ma lihtsalt hüppasin korvi poole ning kohtunikud otsustasid talle vea anda,» rääkis ta.

Võitjate poolt tõi Enes Kanter 24 mänguminutiga 20 punkti ja 9 lauapalli, Steven Adamsi arvele jäi 13 punkti ja 10 lauapalli. Pelicansi eest tegi aga kõige võimsama soorituse hiljuti NBA Tähtede mängu MVPks valitud Anthony Davis, kes viskas 38 silma, vaid 21 minutit väljakul veetnud DeMarcus Cousins lisas 31 punkti (seejuures vabavisked 15/15) ja 10 lauapalli. Pärast seda, kui Cousins eelmisel nädalal Sacramento Kingsi Pelicansi vastu vahetas, on kaotatud kolm mängu järjest. «Me õpime alles üksteist tundma. Jätkame tööd,» rääkis Cousins pärast mängu.

Kõik tulemused:

Lakers - Spurs 98:119

Bucks - Suns 100:96

Nuggets - Grizzlies 98:105

Wizards - Jazz 92:102

Raptors - Trail Blazers 112:106

Pistons - Celtics 98:104

Thunder - Pelicans 118:110

Clippers - Hornets 124:121

Video Westbrooki kolmikduublist:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles