Video: 0:2 kaotusseisu jäänud Real pööras mängu võiduks ja tõusis taas liidriks

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali jalgpallimeeskond kohtumises Villarreali vastu.
Madridi Reali jalgpallimeeskond kohtumises Villarreali vastu. Foto: HEINO KALIS/REUTERS

Hispaania jalgpalli kõrgliigas oma 23. kohtumise pidanud Madridi Real oli eile võõrsil mänginud Villarreali vastu kolmest võidupunktist ilma jäämas, kui lõpuks saadi ikkagi raske 3:2 triumf.

Mängu esimesel poolajal väravaid ei sündinud, kuid kohe teise poolaja alguses, 50. minutil, viis Manuel Triguerose koduväljakul mänginud Villarreali juhtima. Kuus minutit hiljem lõi Cedric Bakambu juba teise ning enne kõnealust kohtumist liigatabelis teist kohta hoidnud Real oli järsku 0:2 kaotusseisu jäänud. 

Ent Hispaania pealinnaklubi suutis august välja tulla, kui 64. minutil avas nende poolt skoori Gareth Bale. Kümme minutit hiljem oli penaltipunktilt täpne aga Cristiano Ronaldo, kes seisu viigistas. Reali päästeingliks kerkis 83. minutil Alvaro Morata, kelle värava järel tabloole 3:2 tekkinud võidunumbrid sinna kohtumise lõpuni jäid.

Nii tõusis järgmistest ühe mängu vähem pidanud Real liigatabelis 55 punktiga liidriks, ühe punkti vähem kogunud Barcelona hoiab teist kohta ning kolmandana jätkab 52 silmaga Sevilla. Madridi Atletico asub 45 punktiga neljandal kohal, Villarreal on 39 punktiga kuues.

Video Villarreali ja Madridi Reali vahelise kohtumise tipphetkedest:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles