Kontaveit tõusis maailma edetabelis esisajale lähemale

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Tairo Lutter

Värskelt avaldatud tennise maailma edetabelis on Eesti naiste esireket Anett Kontaveit tõusnud võrreldes eelmise nädalaga neli kohta ning asub nüüd 107. real.

Edetabelis kerkisid ka Kaia Kanepi (+2), kes asub 463. kohal, ning Valeria Gorlatš (+3), olles 1070. positsioonil. Esikolmikus nädalaga muutusi ei toimunud ning nii jätkab liidrina ameeriklanna Serena Williams, teisel kohal on sakslanna Angelique Kerber ja kolmandal tšehhitar Karolina Pliškova.

Eesti meeste tennise esireket Jürgen Zopp loovutas aga võrreldes eelmise nädalaga kaks kohta, olles 354. real. Vladimir Ivanov kerkis (+1) 441. kohale ning Kenneth Raisma (+2) 700. positsioonile. Maailma edetabeli esimesel real on jätkuvalt šotlane Andy Murray, kellele järgnevad serblane Novak Djokovic ja šveitslane Stanislas Wawrinka. Kümne esimese hulka tõusis aga prantslane Jo-Wilfried Tsonga, kes asub nüüd 7. kohal. Esikümnest langes välja belglane David Goffin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles