Liverpool peab Leicesteri vastu minema ilma ühe põhimeheta

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp ja Jordan Henderson.
Jürgen Klopp ja Jordan Henderson. Foto: PHIL NOBLE/Scanpix

Liverpooli jalgpallimeeskonna uudiseid vahendav Liverpool Echo teatas, et Eesti koondislase Ragnar Klavani koduklubi peab täna hakkama saama ilma kapteni Jordan Hendersonita.

Liverpool kohtub täna õhtul valitseva Inglismaa meistri Leicester Cityga, kuid kaptenipaela kandev Henderson kaasa ei saa teha. Nimelt vigastas 26-aastane Inglismaa koondislane reedesel treeningul oma põlve, kuna põrkas meeskonnakaaslasega kokku. Liverpool Echo sõnul ei osutunud aga tõeks kartused, et kapten oleks jalaluu murdnud, seega oodatakse Hendersoni peagi tagasi platsile. Täna peaks kaptenist tühjaks jäänud koha platsil ilmselt sisse võtma Emre Can.

Liigatabelis on Liverpooli võõrustav Leicester keerulises olukorras, sest tänavune hooaeg on kulgenud üle kivide ja kändude. Nii on värskelt oma peatreeneri Claudio Ranieri vallandanud Leicester alles 17. kohal ehk väljakukkumistsoonis. Liverpool, mille ridades loodab täna platsile pääseda ka Klavan, paikneb viiendal tabelireal. Tänane mäng algab kell 22.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles