Hea uudis vormelifännidele: F1 sarjas lõdvendati reeglit

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas Barcelona testisõidul.
Valtteri Bottas Barcelona testisõidul. Foto: JOSE JORDAN/Scanpix

Vormel-1 sarja uued omanikud ehk Liberty Media andis meeskondadele vabamad käed seoses varasema reegliga, et testisõite ei või oma sotsiaalmeedia kanalites kajastada.

Pikka aega vormel-1 sarja juhtinud Bernie Ecclestone oli vana kooli mees ning andis korduvalt mõista, et teda ei huvita kuningliku võidusõidusarja reklaamimine sotsiaalmeedias, mis aitaks kaasa tuua nooremaid fänne. Tänavusest hooajast on aga F1 sarjal uued omanikud - Liberty Media -, kes vahetasid Ecclestone'i välja ning koheselt on toimumas ka muudatused.

Nimelt kirjutas täna Autosport.com, et uued omanikud lõdvendasid reeglit, mille kohaselt ei tohtinud meeskonnad testisõitude videosid oma sotsiaalmeediasse postitada. Nüüd on selleks antud roheline tuli ning terve nädala Barcelonas kestvatelt testisõitudest on tiimidel luba postitada lühikesi videoklippe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles