Jõudu juurde saanud Eesti klubid jätkavad jahti Balti liiga tiitlile

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värske Kalev/Cramo mees Branko Mirkovic takistab 2013. aastal Eesti - Bulgaaria mängul TÜ mängujuhti Tanel Sokku.
Värske Kalev/Cramo mees Branko Mirkovic takistab 2013. aastal Eesti - Bulgaaria mängul TÜ mängujuhti Tanel Sokku. Foto: Andres Haabu / Postimees

BALTI LIIGA. Eesti korvpalli kaks tippklubi asuvad kolmapäeval lahingusse Balti liiga veerandfinaalis. Mängueelsetel treeningutel keskenduvad nii Tartu Ülikool kui ka Kalev/Cramo suhteliselt sarnastele asjadele ehk eelkõige üritatakse uutele mängumeestele kiirkursuse korras meeskonna põhilised liikumised selgeks teha.

Tartu olukord on parem, sest 25-aastane Ukraina passiga suur äär Maks Adam Konate on meeskonnaga kaasa teinud kolm treeningut ning läbib täna meditsiinilise testi. Kui test on Tartule positiivne, jõustub ka Konate leping. «Ta on meeldiv tüüp, positiivne ning tahtis ise väga siia tulla. Tõsisemat trenni saame temaga tegema hakata pärast meditsiinilist testi,» ütles Tartu peatreener Gert Kullamäe.

Kuigi Kullamäe on kolmapäevase vastase Kedainiai Nevezise mängitava korvpalliga end kurssi viinud, ei ole ta kindel, kui palju infot peaks ta mängijatele edasi andma. «Esmatähtis on uus mees sisse sulandada, sest tahame teda kolmapäeval kasutada. Kui veel vastase kohta liiga palju infot anda, võib asi segaseks minna,» tunnistas Kullamäe kodumängu eel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles