Kristjan Ilvese hüpped pole Lahti MMi suurel mäel sujunud

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves Lahti suusahüppemägede tõstuki peal.
Kristjan Ilves Lahti suusahüppemägede tõstuki peal. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Lahti MMi normaalmäel suurepäraseid hüppeid teinud kahevõistleja Kristjan Ilves pole suurel mäel veel nii hästi lendama saanud. Eilsel treeningul jäid tema tulemused kolmanada kümne algusesse, palju parem polnud pilt ka täna.

Ilves sai täna hommikul peetud treeningu avakatsel kirja 108,5 meetrit ja see oli esimeses voorus pikkuselt 16. hüpe. Teises voorus kandus ta 111 meetri kaugusele ja see oli pikkuselt 11. katse. Kõik eilsed katsed olid Ilvesel sealjuures pikemad, aga eile hüpati poomilt nr 14, täna aga kaks poomi madalamalt.

Kui eile käisid oludega tutvumas sisuliselt kõik, siis täna mitte. Tänasele treeningule oli üles antud 69 kahevõistlejat, aga mäele otsustas neist tulla vaid 37. Eriti hõre oli seis tippude seas. Kail Piho sai täna vastavalt 26. ja 21. tulemuse, Han Hendrik Piho oli 30. ja 32. positsioonil. Karl-August Tiirmaa otsustas treeningust loobuda.

Kahevõistluse suure mäe hüpped algavad homme kell 12.00, 10 km pikkune murdmaadistants on kavas kell 16.15.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles