Uustulnuka Strolli avarii lõpetas Williamsi testipäeva

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lance Stroll
Lance Stroll Foto: David Davies/PA Wire/PA Images

Williams pidi teise testipäeva lõpetama juba pärast 12. ringi, sest Lance Strolli avariis kahjustada saanud vormelit polnud võimalik vajalike juppide puudumise tõttu parandada.

«Lance oli omal teise lägimise kuuendal ringil, tegi spinni ning lõpetas kruusal. Kuigi õnnetus oli täiesti ohutu, sai auto avariis kahjustada. Praegu tegeleme selle parandamisega,» ütles Williamsi peainsener Rob Smedley. Võimalik, et avarii põhjustab probleeme ka homsel testipäeval.

«Peame mõned jupid tagasi tehasesse saatma, tagasi meieni jõuavad need millalgi homme. Teeme omaltpoolt kõik, et võimalikult kiiresti rajale tagasi saada,» jätkas Smedley.

Kuigi uustulnud Stroll kaotas avarii tõttu väärtuslikke testiringe, jäi ta seni kogetuga rahule. «Olen sõitnud väga vähe ringe. Pean palju rohkem kilomeetreid läbima, siis saan ka öelda, kus maal ma olen. Samas oli väga mõnus jää ära murda ning ootan juba järgmist testi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles