Endine koondislane Eino Puri vahetab Kalju särgi Tammeka vastu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JK Tammeka (sinises) versus Nõmme Kalju (valges) Eino Puri ja Tauno Tekko.
JK Tammeka (sinises) versus Nõmme Kalju (valges) Eino Puri ja Tauno Tekko. Foto: Kristjan Teedema

Lõppenud hooajal Nõmme Kaljus mänginud 28-aastane poolkaitsja Eino Puri liitus Tartu Tammekaga ning sõlmis aastapikkuse lepingu. Puri on kuulunud ka Eesti koondisesse, kus ta on kirja saanud viis mängu. 

Tammeka peatreeneri Kaido Koppeli sõnul on Puri meeskonnale väärt täiendus. «Eino on kogenud ja väga kvaliteetne mängija, kes on mänginud rahvuskoondises ja eurosarjades. Sellised mängijad on igas võistkonnas oodatud. Noorematel võistkonnakaaslastel on kindlasti võimalik palju õppida, kui nad jälgivad Eino tegutsemist treeningutel ja mängudel,» lausus Koppel Tammeka pressiteenistusele.

Premium liigas 241 mängu mänginud ning Nõmme Kalju, FC Levadia ja Viljandi Tuleviku särki kandnud Puril on algavaks hooajaks kõrged eesmärgid. «Isiklikus plaanis on eesmärgid ise võimalikult hästi mängida ning läbi selle Tammekat nii palju kui võimalik aidata. Lisaks sellele saavutada Tammekaga võimalikult kõrge koht turniiritabelis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles