Kes võidab, kes langeb, kes lööb särama? Ennustavad eksperdid

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu Eesti meistriks kroonitud FCI Tallinn võitis hooaja alustuseks Superkarika.
Mullu Eesti meistriks kroonitud FCI Tallinn võitis hooaja alustuseks Superkarika. Foto: Sander Ilvest

Jalgpalli Premium liigas pannakse pall mängu juba reede õhtul kell 19, kui Postimehe telemängus on vastamisi Tartu Tammeka ja tiitlikaitsja Infonet. Kes on soosik tänavu, keda ähvardab viimaseks jäämine ja ühes sellega liigast välja langemine ning millisele noormängijale võib tänavusest saada läbimurdeaasta? Ennustavad asjatundjad.

Mart Poom, Eesti koondise väravavahtide treener

Arvan, et tiitlisoosik on see, kelle meeskond on kõige paremini komplekteeritud. Seetõttu pean nimetama Infoneti ja Kaljut. Infonet on suutnud meistriks tuleku järel meeskonna tuumiku alles hoida, nende ridades on ühendatud kogemused ja noorus. Kaljul on küll paljud võtmemängijad lahkunud, aga väga paljud olulised mehed on endiselt alles. Levadial sõltub palju sellest, kui kiirelt uued leegionärid meeskonda sulanduvad. Flora on väga noor meeskond, algul võib neil tekkida raskusi, aga küll nemadki arenevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles