Flora lootused kahanesid: karikaloos viis kokku kaks soosikut

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superkarikafinaal: FCI Tallinn - FC Flora
Superkarikafinaal: FCI Tallinn - FC Flora Foto: Sander Ilvest

Jalgpallihooaja avaürituse raames loositi täna Evald Tipneri karikavõistluste veerandfinaalpaarid. Omavahel lähevad juba kaheksa parema seas vastamisi Nõmme Kalju FC – Tallinna Infonet. See tähendab, et Flora lootused pääseda eurosarja muutusid väiksemaks. Ainus võimalus neil eurosarja pääseda on loota Kalju või Infoneti karikavõidule.

Nõmme Kalju triumfeeris karikavõistlustel kaks aastat tagasi, pühapäeval esmakordselt superkarika pea kohale tõstnud ja sügisel meistriliiga võitjaks kroonitud Infonet pole seni seda teha veel suutnud.

Viiest meistriliiga meeskonnast jõuab poolfinaali maksimaalselt kolm, sest omavahel lähevad vastamisi Viljandi JK Tulevik – Tartu JK Tammeka. Paide Linnameeskond sõidab külla JK Tallinna Kalevile.

II liigas palliv Narva United saab karikavõistluste veerandfinaali pidada koduväljakul, kui nende vastaseks on mullune Esiliiga B võitja FC Kuressaare.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles