Soomlaste seas kõige vihatumaks norralaseks kerkinud Iversenil lubati Lahtist lahkuda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Emil Iversen sprinditeate järel.
Pettunud Emil Iversen sprinditeate järel. Foto: Martti Kainulainen/Lehtikuva/Scanpix

Pühapäevases meeste sprinditeates viimases vahetuses kukkunud ja koos endaga ka soomlase Iivo Niskaneni kukutanud norralane Emil Iversen sai loa Lahtist lahkuda. Seejärel startiski soomlaste seas kõige vihatumaks norralaseks kerkinud mees kiirelt kodumaa poole.

Eile avaldas Norra suusakoondis, et Iversen jäetakse välja meeste 15 km klassikasõidu koosseisust ja seejärel teatas suusataja, et teda ei hoia enam miski Lahtis kinni. Õhtul andsidki koondise juhid Iversenile loa Lahtist lahkuda, kirjutab Aftenposten.

«Maandusin just Værnesis,» teatas Iversen eile hilisõhtul Norra meediale. «Treenerid usuvad, et teised sportlased on paremas vormis. Mul on kahju, et ma valmistasin pettumuse.»

«Kuna Emil ei tahtnud enam siin olla, siis oli parem tal koju minna,» lisas omalt poolt Norra koondise peatreener Tor Arne Hetland.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles