Sillamäe Kalev tõi viimasel hetkel meeskonda Leedu koondislase

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mindaugas Kalonas (vasakul) heitlemas Leedu koondise särgis Eesti tiimi mängumehe Karol Metsaga.
Mindaugas Kalonas (vasakul) heitlemas Leedu koondise särgis Eesti tiimi mängumehe Karol Metsaga. Foto: MINDAUGAS KULBIS/AP/Scanpix

Oma viimase talvise täiendusena tõi Sillamäe Kalev meeskonda Leedu koondises ligi poolsada mängu kirja saanud ründava poolkaitsja Mindaugas Kalonase.

Teisipäeval  oma 33. sünnipäeva tähistanud Kalonas mängis viimati Gruusias Sionis, kuid on eelnevalt mänginud lisaks kodumaale ka Iisraelis, Aserbaidžaanis, Lätis, Poolas, Ukrainas, Iirimaal, Venemaal ja Portugalis, kirjutab Soccernet.ee.

Rohke koondisekogemuse hulka kuulub muuhulgas matš 2014. aasta sügisel Vilniuses Eesti vastu, kui Kalonas alustas Leedu 1:0 võidumängus oma riigi põhikoosseisus. Lisaks temale sai Kalev endale ka juba tuttava Venemaa ründaja.

«Avaldust pole keegi veel teinud, aga Aleksandr Savin jääb samuti Sillamäele,» ütles klubi esindaja Juri Žukov Soccernet.ee-le.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles