Galerii: Tartu kaotas kodusaalis Leedu eelviimasele viimase sekundi viskest

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Ülikooli korvpallimeeskond võttis Balti liiga veerandfinaalseeria avamängus vastu Leedu liigas eelviimast kohta hoidva Kedainiai Nevežise ja kaotas 86:88. Veel kolm minutit enne lõppu juhtis Nevežis kümne silmaga, aga Tartu hea lõpp jättis neile kordusmatšiks võimalused alles. Viimane sõna jäi aga Nevežise tagamehele Jermaine Love'ile, kes tabas lõpusireeniga keerulise keskpositsiooniviske.

Tartu resultatiivseim oli 21 punktiga Tanel Sokk, Kedainiaile tõi viimased kaks hooaega Tartus mänginud Karolis Petrukonis 17 silma. Korduskohtumine peetakse teisipäeval Leedus, edasi läheb kahe matši peale rohkem punkte visanud meeskond.

Kaheksandikfinaalis oli Tartu kindlalt üle Kasahstani satsist Atõrau Barsõst ja Nevežis alistas Läti klubi Jekabpilsi. Poolfinaali pääseb kahe kohtumise peale rohkem punkte visanud meeskond. Paari võitjale tuleb poolfinaalis vastu kas Liepaja/Triobet või Pasvalyse Pieno žvaigzdes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles