Head kiirust näidanud Nurmsalu harjub uue suusapaariga (1)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu.
Kaarel Nurmsalu. Foto: Tairo Lutter

SUUSAHÜPPED. Eile olid Lahtis suusaalade MMil kavas meeste suure mäe suusahüpped, kust pääsesid lõppvõistlusele nii Kaarel Nurmsalu kui Martti Nõmme.

Meie suusahüppajatest tuli esimesena tornist alla 17-aastane Artti Aigro, kelle hüppe pikkuseks mõõdeti 102,0 meetrit. See andis noorele eestlasele 78,2 punkti ja 41. koha, mis jättis ta paraku esimesena tänasest põhivõistlusest eemale.

Teisena oli Eesti au kaitsmas Martti Nõmme, kelle hüpe kandus 108,5 meetri peale, saagiks jäi 89,1 punkti ja 35. koht. Kolmanda eestlasena oli eilsel suure mäe võistlusel stardis Kaarel Nurmsalu, kelle hüpe oli 111,0 meetrit. See andis 97,3 punkti ja 29. koha, mis viis Nurmsalu koos Nõmmega põhivõistlusele.

«Imet ei juhtunud, aga eesmärk sai täidetud ja põhivõistlusele jõutud. Tundsin ennast terve päeva nii enesekindlalt, et ei olnud üldse põhjust põdeda,» rääkis Nurmsalu eilse vooru järel. «Sain ka väikese lotopileti, sest minu hüppe ajal olid head tingimused, nii mõnigi kõva vend pidi väga kehvades oludes hüppama,» lisas meie suusahüppaja eilse ilma kohta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles