Mihkel Räim: pühapäeval on aeg juba midagi teha

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Räim
Mihkel Räim Foto: Eero Raav

Mihkel Räim osales kolmapäeval Belgias peetud 1. kategooria ühepäevasõidul Le Samyn. Laupäevase Omloop Het Nieuwsbladi järel haigestunud ning paar päeva treeningupausi pidanud ja voodis taastunud Räim oli küsitavat seisundit arvestades üllatavalt aktiivne. Finišini Cycling Academy rattur küll ei jõudnud, kuid pigem sai ta edaspidiseks positiivseid kogemusi.

Hoopis suuremad lootused on Räimel pühapäeval sõidetava ühepäevasõiduga Dwars door West-Vlaanderen Johan Museeuw Classic, kus ta loodab head tulemust püüda, kirjutas Spordipartner.ee.

Esikoha pälvis Guillaume van Keirsbulck (Wanty - Groupe Gobert), järgnes sama aja saanud Alex Kirsch (WB Veranclassic Aqua Protectv) ja 11 sekundit kaotanud Iljo Keisse (Quick-Step Floors). Teine stardis olnud eestlane Aksel Nõmmela (Leopard Pro Cycling Team) 52 parema sekka ei mahtunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles