Zlatan tahab ManUga sõlmida ootamatult pika lepingu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: Mike Egerton/EMPICS Sport/Scanpix

35-aastase ründeässa Zlatan Ibrahimovici leping Manchester Unitedi jalgpalliklubiga lõppeb paari kuu pärast ja seejärel saaks mehest taas vabaagent. Kui seni on räägitud, et Zlatan võiks pikendada klubiga ühe aasta võrra lepingut, siis mitmed Inglismaa ajalehed annavab teada, et ründaja soovib hoopis pikemat lepingut

Zlatani vanuses mängijatele pakutakse tihtipeale ikka ühe aasta pikkuseid lepinguid, kuid endine Rootsi koondise kapten soovivat kahe aasta pikkust lepingut ehk ta soovib jääda ManU ridadesse vähemalt oma 37-eluaastani.

Praeguste teadete kohaselt on ManU valmis tegema sisuliselt kõike, et Zlataniga lepingu pikendamise osas kokkuleppele jõuda.

Ibrahimovic on teinud ManU ridades suurepärase hooaja, kui ta on 38 matšiga löönud 26 väravat. Premier League’is on ta 24 matšiga saanud kirja 15 tabamust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles