Maailma rikkaim sportlane langes röövlite küüsi (1)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather juunior Los Angeleses oma sünnipäeva tähistamas.
Floyd Mayweather juunior Los Angeleses oma sünnipäeva tähistamas. Foto: TIBRINA HOBSON/AFP/Scanpix

Viimastel aastatel maailma rikkaima sportlase tiitlit enda käes hoidnud poksistaar Floyd Mayweather juunior langes nädalavahetusel röövlite ohvriks.

Viimati 2015. aastal poksiringis käinud Mayweather on viimasel ajal andnud aina enam vihjeid, et ta võib taas ringi tulla ning tema vastaseks oleks sellisel juhul MMA-täht Conor McGregor. Nimetatud matši eest paneks Mayweather taskusse julgelt üle 100 miljoni USA dollari ehk summa, milleni ükski sportlane ühe aasta jooksul ei küündi.

24. veebruaril 40-aastaseks saanud Mayweatheri jaoks ei olnud lõppenud nädalavahetus aga nii rõõmus, kuna tema Las Vegases asuvasse majja murti sisse. Politsei teatel ei ole veel ühtegi kahtlusalust kindlaks tehtud. Samamoodi ei ole ka avaldatud varastatud esemete nimekirja, kirjutab Washington Post.

Mayweather ise ei olnud varguse ajal kodus. Poksistaar oli samal ajal Los Angeleses oma sünnipäeva tähistamas.

Mayweather on ka varem varaste sihtmärgiks olnud. 2008. aastal murti sisse poksistaari Summerlinis asuvasse majja, millest varastati 7 miljoni dollari eest ehteid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles