Murray päästis seitse matšpalli ning võitis 31-minutilise kiire lõppmängu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray
Andy Murray Foto: Kamran Jebreili/AP

Tennise maailma edetabeli esireket Andy Murray pääses Dubai tenniseturniiril poolfinaali, kui alistas 6:7 (4), 7:6 (18), 6:1 sakslase Philipp Kohlschreiberi (ATP 29.).

Murray päästis teises setis koguni seitse matšpalli ning võitis lõpuks 31 minuti pikkuseks kujunenud kiire lõppmängu. Sealjuures kestis viimane sett ajaliselt minuti vähem kui teise seti kiire lõppmäng. «Ma pole kunagi sellist kiiret lõppmängu mänginud,» kommenteeris Murray 38-punktiliseks kujunenud lõppmängu.

Poolfinaalis kohtub britt  seitsmenda asetusega prantslase Lucas Pouille’iga (ATP 15.). «Eks kaotus ole ikka pettumustvalmistav, kuid ma ei ole kurb. Mängisin hea mängu, ühe mu elu parema mängu. Võib küll mõelda, et üks-kaks lööki võinuks võidu tuua, aga see oli ikkagi suurepärane matš. Murray on võitleja ning teenis võidu ära – ta ei andnud kordagi alla,» võttis Kohlschreiber mängu kokku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles