Mayweather kinnitas: olen valmis ringi astuma

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather juunior.
Floyd Mayweather juunior. Foto: AL BELLO/AFP/SCANPIX

Maailma rikkaim sportlane Floyd Mayweather kinnitab, et soovib UFC superstaari Conor McGregoriga ringi astuda, kuid võimalik supermatš seisvat just iirlase taga kinni.

Mayweather ning McGregor on omavahel sõnasõda pidanud juba mõnda aega ning nende omavahelise matši toimumisega on samuti juba rohkelt spekuleeritud. Mayweatheri sõnul on tema tiim omaltpoolt teinud kõik ning praegu seisab matš UFC ja McGregori taga kinni.

«Ma ei saa öelda, kas see matš toimub,» ütles Mayweather BBC-le. «See on UFC otsustada. Mina olen oma osa teinud ja nüüd pean ootama. Eks näeme, kas nad tahavad seda matši. Jah, ma olen ärimees ja mõtlen rahast, kuid oma osa on ka meelelahutusel. See matš oleks väga-väga põnev.»

McGregoril on UFC-ga veel leping nelja matši peale ja UFCi bossi Dana White’i sõnul tahab tema duelli toimumise korral saada oma osa. «Tal (McGregoril) on minuga leping. See ei ole võimalik, et ma luban mehe, kelle olen mina staariks teinud, suurele matšile ja jään ise sellest kõrvale. See oleks ajaloo kõige rumalam tegu,» teatas UFC president veebruaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles