Laupäeval peetakse Võrus saalijalgpalli karikavõistluste finaal

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalijalgpall.
Saalijalgpall. Foto: Marko Saarm / Sakala

Laupäeval, 4. märtsil leiab Võrus aset saalijalgpalli karikavõistluste finaal, kui vastamisi lähevad Rõuge Saunamaa – Tallinna SK Augur Enemat. Koostöös Eesti Jalgpalli Liiduga teeb kohtumisest otseülekande Baltic Broadcasting, mängu otsepildi leiab Jalgpall.ee vahendusel.

Rõuge Saunamaa on teinud seni suurepärase karikahooaja – II liigas oma tsoonis kolmanda koha saanud meeskond on võidult võidule sammunud ning viimati suudeti pealinnas alistada mullust karikafinalisti, esiliigas pallivat Maccabit uskumatuna näiva skooriga 14:12.

Auguri jaoks polnud tänavune karikavõistluste loos sugugi soodne, aga sellest hoolimata alistati järjepanu tugevaid võistkondi ning viimati oldi poolfinaalis Ida-Virumaal üle Narva United FC-st. Triobet saaliliiga põhiturniiri võitja jaoks on küll tänavune liigahooaeg pärast poolfinaalkaotust FC Cosmosele lõppenud, kuid karikafinaalis on tegu kindla favoriidiga.

Mängu avavile kõlab Võru Spordikeskuses laupäeval kell 18:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles