Uibo: mis ma ikka nukrutsen, tuleb hakkama saada

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maicel Uibo saab nüüd juba rahulikult MM-iks valmistuda.
Maicel Uibo saab nüüd juba rahulikult MM-iks valmistuda. Foto: Thomas Windestam/DECA Text och Bild

Maicel Uibo oli reielihase vigastuse tõttu sunnitud Belgradi sise-EMi seitsmevõistluse pooleli jätma. Uibo jooksis 60 meetri jooksu, ent distantsi teisel poolel andis jalg tunda ja mees lonkas tugevalt. Siiski püüdis ta veel ka kaugust hüpata, ent avakatsel astus üle ja teist enam hüppama ei läinud ning sai nulli. Kuuli ta enam tõukama ei lähe.

Jalga vigastas uibo juba eelmisel nädalal. «60 meetris andis tagareis tunda. Start läks hästi, aga distantsi teisel poolel kiiruse pealt ei kannatanud joosta. Eelmisel neljapäeval trennis esimest korda tundsin ja segas ka kõndides. Püüdsin kõiki meetmeid kasutades korda saada, aga läks ajaliselt kiireks,» kommenteeris ta.

«Arvasin, et 60 meetri jooks on kõige kahtlasem ja lootsin, et teised alad saab rütmi peale ehitada. Aga sinna ta läks.»

Uibo jaoks oli EM võimalus saada EOK suurema toetuse peale, praegu saab ta C-kategooria toetust 500 eurot kuus. «Eks ta nii ole, reaalsus on reaalsus ja tuleb hakkama saada.»

Mitmevõistleja lisas, et ajaga on pettumusega kergem hakkama saada. «Mis ma ikka nukrutsen, eks see tuleb ajaga, et nii suurt pettumust pole. Tuleb taastumisele keskenduda,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles