Eesti võrkpallikoondist hakkab abistama tipptreener

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondis.
Eesti võrkpallikoondis. Foto: Andres Kalvik

Eelmise aasta lõpus Venemaa klubi Novõi Urengoi Fakeli tüüri juurest taandatud tuntud treener Boriss Koltšin hakkab abistama suviseks võrkpalli EMiks valmistuvat Eesti koondist, kui lepingut veel sõlmitud ei ole, siis suusõnaline kokkulepe on olemas.

«Sellist kogemustepagasit pole meil kuskilt võtta, peaksin olema puruloll, kui ütleksin, et abi pole vaja,» sõnas Eesti koondise peatreener Avo Keel Õhtulehele.

Koltšin on olnud Poola koondise peatreener, kahel korral Venemaa koondise abitreener, ta on töötanud Itaalia tippmeeskondades ning tulnud Belgorodi Lokomotiviga kahel korral Euroopa Meistrite liiga võitjaks.

«Võtsin pakkumise vastu suure rahuldustundega,» sõnas Fakeli treeneripingilt lahkumise järel ka teisi kutseid saanud Koltšin ja põhjendas: «Juba fakt, et pääsesite taas EMile, vaatamata asjaolule, et teil pole tugevaid koduseid meistrivõistlusi, on tähelepanuväärne.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles