Eesti jäähoki meistriliiga poolfinaalseeria algab täna

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HC Vikingi ja Narva PSK kohtumine.
HC Vikingi ja Narva PSK kohtumine. Foto: icehockey.ee

Jäähoki Eesti Meistriliigas algab täna play-off. Poolfinaalseeria avakohtumine põhiturniiri teise ja kolmanda meeskonna, HC Tallinna ja Narva PSK vahel algab Škoda jäähallis kell 19.10. Mängitakse kahe võiduni. Teine mäng toimub laupäeval, 11. märtsil kell 20.00 Narva jäähallis.

Vajadusel kohtuvad meeskonnad kolmandat korda pühapäeval, 12. märtsil kell 20.10 taas Škoda jäähallis.

Põhiturniiril võitis HC Tallinn esimesed kolm omavahelist mängu – esmalt Narvas 8:6, siis kodujääl 5:3 ning taas Narvas 4:1. Viimase mängu Škodas võitis seevastu aga 8:4 Narva PSK.

Seejuures on tiitlikaitsja Narva PSK läinud meistrivõistlustel suurepärasesse hoogu, võites viimased viis kohtumist, alistades vastase jääl nii oma värske play-off'i vastase HC Tallinna kui ka põhiturniiri võitja HC Vikingi.

Poolfinaalseeria võitja kohtub kolme võiduni mängitavas finaalseerias põhiturniiri parima HC Vikingiga, kaotaja pälvib pronksmedali. Noortekoondis play-off'is ei mängi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles