Videod: Ibrahimovicil trambiti pea peal, rootslane äsas vastu küünarnukiga

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic (vasakul) skandaalses olukorras Tyrone Mingsi vastu.
Zlatan Ibrahimovic (vasakul) skandaalses olukorras Tyrone Mingsi vastu. Foto: ANDREW YATES/REUTERS

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas kohtusid eile Manchester United ja Bournemouth, kes mängisid omavahel 1:1 viiki. Hoopis tähelepanuväärsemad kõnealusest tulemusest olid kaks olukorda, kus omavahel võitlesid sõna otses mõttes ManU ründetuus Zlatan Ibrahimovic ja Bournemouthi keskkaitsja Tyrone Mings.

Nimelt astus kõigepealt Mings mängu ajal rootslasele rängalt pea peale. Ibrahimovicil aga sellised situatsioonid tasumata ei jää ning järgmises olukorras virutas ta Mingsile õhuvõitluses küünarnukiga omakorda vastu pead. Mõlemad situatsioonid olid kindlasti väärt punast kaarti, kuid peakohtunikul Kevin Friendil jäid need paraku kahe silma vahele.

«Ma pole selline, kes ründab teisi väljakul. Vaadake televiisorist kordust, kuidas ma hüppan kõrgele ning ta (Tyrone Mings – toim) hüppab vastu minu küünarnukki,» kommenteeris Ibrahimovic valusat olukorda.

Videod olukordadest:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles