Meeste teatesõitu valitses Prantsusmaa, Eestile 18. koht

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Fourcade sai taas tunda võidurõõmu.
Martin Fourcade sai taas tunda võidurõõmu. Foto: LEE JIN-MAN/AP

Järgmise aasta olümpialinnas PyeongChangis toimunud laskesuusatamise MK-etapil võitis meeste 4 x 7,5 km pikkuse teatesõidu Prantsusmaa nelik Jean Guillaume Beatrix, Simon Fourcade, Simon Desthieux, Martin Fourcade ajaga 1:12.09,5.

Teise koha saanud Austria (Lorenz Wäger, Simon Eder, Julian Eberhard, Dominik Landertinger) kaotas 33,8 ning kolmandaks tulnud Norra (Vetle Sjastad Christiansen, Ole Einar Björndalen, Vegard Gjermundshaug, Henrik L'Abee-Lund) 45,4 sekundiga. Ülejäänud jäid võitjast maha rohkem kui minutiga, vahendab ERRi spordiportaal.

Kui prantslased ja austerlased pääsesid tiirudest puhtalt, siis Norra kolmanda vahetuse mees pidi läbima ühe trahviringi, mis kukutas skandinaavlased esikohalt.

Eesti kvartett Rene Zahkna, Kauri Kõiv, Martin Remmelg, ning püstitiirus ühe trahviringi teeninud Kalev Ermits oli võitjast aeglasem 6.17,3, mis andis 24 osaleja seas 18. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles