Kregor Zirki edukas treeningkaaslane tuleb Tartusse võistlema

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Federico Poggio.
Federico Poggio. Foto: Tartu Kevad / Facebook

Rahvusvahelisele ujumisvõistlusele «Tartu Kevad» tuleb osalema kahekordne Euroopa juunioride medalist, itaallane Federico Poggio.

1998. aastal sündinud Federico Poggio võitis juunioride EMil mullu hõbemedali 100m rinnuliujumises ajaga 1.01,13 ja pronksmedali 50m rinnuliujumises ajaga 27,86, vahendab võistluste Facebooki lehekülg.

Ühtlasi on tegu Kregor Zirki hea sõbra ja toanaabriga Inglismaal Plymouthi kolledžis. Noormehed treenivad Plymouth Leanderis treener Robin Armayani käe all, keda napid kuu aega tagasi soovis endale värvata ka Saksamaa ujumiskoondis, seega on Zirk ja Poggio pärast kauaaegse peatreeneri Jon Ruddi siirdumist Iirimaale üsna heades kätes.

Praegu valmistuvad noormehed suvisteks tiitlivõistlusteks: eestlasel on nendeks juuni lõpus ja juuli alguses toimuv juunioride EM Iisraelis, juuli lõpus aset leidev täiskasvanute MM Ungaris ja augusti lõpus toimuv juunioride MM USAs. Federico Poggio kavatseb startida täiskasvanute MMil Ungaris, kuna ta ei kvalifitseeru enam juunioride vanuseklassi.

Ujumisvõistlus «Tartu Kevad» toimub Aura veekeskuses 15.-16. aprillil.

Kregor Zirk koduses Aura veekeskuses.
Kregor Zirk koduses Aura veekeskuses. Foto: Kristjan Teedema
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles