Üllatuspomm: Rain Veideman lahkub Kalev/Cramost ja siirdub Itaaliasse

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman.
Rain Veideman. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Mullu Eesti korvpallikoondise liidriks kerkinud Rain Veideman lahkub Kalev/Cramost ja hakkab mängima Itaalia tugevuselt teise liiga klubis Udine Amicis, kirjutas korvpalliportaal Eurobasket.

Udine mängib Itaalia esiliiga idadivisjonis ja paikneb 10 võidu ja 13 kaotusega 16 meeskonna seas 10. kohal. Klubi teatel sõlmiti Veidemaniga leping selle hooaja lõpuni.

Udine meeskonna põhitegija, NBA kogemusega Allan Ray, on meeskonna teatel vähemalt 15 päevaks audis ja tiimil oli hooaja otsustavaks faasiks jõudu juurde vaja.

«Veideman oli lepingupakkumist kuuldes elevil ja ta peaks meeskonna juurde jõudma juba teisipäeval. Veideman on praegu karjääri kõrgpunktis ja ta on Eesti koondise üks nurgakive. Ta on puhas tagamängija ja on eriti hea läbimurretel,» seisis klubi Facebooki lehel.

25-aastane ja 192 cm pikkune Veideman kogus sel hooajal Ühisliigas keskmiselt 11 punkti, 2,5 lauapalli ja 2,1 resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles