Videod: vaata, kuidas sündisid mitmed üllatustulemused Premium liiga avavoorus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tammeka
Tartu Tammeka Foto: Margus Ansu

Möödunud nädala lõpus algas Eesti jalgpalli meistriliiga, mis serveeris kohe avavoorus mitu ilusat üllatustulemust. Neist üks tähelepanuväärsemaid oli kindlasti avavooru kõige esimene kohtumine, kui Tartu Tammeka alistas kodusel Sepa staadionil 2:0 tiitlikaitsja Talinna FCI. Väravad kanti võitjameeskonna kapteni Kaarel Kiidroni ja Jürgen Lorenzi nimele.
 

Teise suurüllatusega sai kindlasti hakkama värskelt kõrgliigasse naasnud Viljandi Tulevik, kes suutis 1:0 jagu saada Sillamäe Kalevist. Võitjate värava eest hoolitses Rainer Peips.

Lisaks toimus kohe esimeses voorus ka tõeline Tallinna derbi, kui Talinna FC Flora ja Tallinna Levadia vastasseis lõppes tulise 1:1 viigiga. Seejuures avas mänguskoori Levadia poolt Rimo Hunt, Flora päästis aga Rauno Sappineni tabamus.

Tõelise väravasaju korraldasid aga Pärnu Vaprus ja Nõmme Kalju, kellest viimane suutis lõpuks suvepealinna meeskonna 6:2 seljatada.

Vaata alljärgnevatest videotest täpsemalt, kuidas Premium liiga avavooru väravad sündisid:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles