Kalev/Cramo mänedžer Veidemani lahkumisest: väga halb üllatus

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman (vasakul) Kalev/Cramo särgis.
Rain Veideman (vasakul) Kalev/Cramo särgis. Foto: MADIS SINIVEE/PÄRNU POSTIMEES

Eesti korvpalli meisterklubile BC Kalev/Cramo laekus nädalavahetusel Rain Veidemani ja ta agendi soov lõpetada leping Eesti koondislase ja klubi vahel. Välismeedia andmetel on Veideman sõlminud lepingu Itaalia esiliiga klubi Udine APU GSAga, kes paikneb esiliiga ida divisjonis kümnedal kohal. Nii ida kui lääne divisjonis on mõlemas 16 võistkonda ning põhiturniiri lõpuni jääb seitse vooru. Viimases kolmes voorus ollakse tunnistatud suureskoorilisi kaotusi. Itaalia klubi kodulehe andmetel palgati Veideman asendama ameeriklast Allan Rayd, kes vigastuse tõttu peab pidama poolekuulise mängupausi.

Klubi mänedžeri Kaarel Sibula sõnul tuli talle tagamängija otsus väga halva üllatusena. «Ausalt öelda ma ei saa mängija ja ta agendi tegutsemisest aru. Veideman on nõus ise tasuma kopsaka väljaostusumma, mis pole sugugi väike, kuid jätta klubi ja meeskonnakaaslased raskesse seisu üleminekute tähtaja lõppemisel Eestis, eriti hetkel kus meil on head võimalused võita nii Balti kui ka Eesti liiga...,» jättis Sibul lause lõpetamata.

Meeskonna peatreener Veidemani lahkumise üle õnnelik polnud. «Me jääme päris keerulisse seisu, kuna Veideman on viimasel ajal olnud üks me võtmemängijatest. Loomulikult peame hakkama veidi oma mängu muutma, aga kohe on ukse ees otsustavad mängud Balti liigas ning meie jaoks ka väga olulised VTB Ühisliiga mitmed kodumängud,» sõnas Varrak kurval toonil.

Juhul, kui mängija soov lahkuda jääb siiski lõplikuks, soovib BC Kalev/Cramo mängijale edu uues klubis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles