Kontaveit alustab Indian Wellsis 16-aastase ameeriklanna vastu

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Tairo Lutter

Eesti naiste tennise esireket Anett Kontaveit (WTA 125.) alustab sel nädalal Indian Wellsi tenniseturniiri kvalifikatsiooni, kus esimeses ringis tuleb asuda vastamisi 16-aastase ameeriklanna Claire Liuga (WTA 699.).

Veebruaris osales Kontaveit pärast koduseid Fed Cupi mänge turniiril Budapestis, kus ta alustas kvalifikatsioonist, aga kaotas põhitabeli avaringis sakslannale Julia Görgesele 7:6 (7:3), 3:6, 4:6. Eelnevalt oli eestlanna võitnud 60 000 USA dollari suuruse auhinnafondiga ITFi turniiri Prantsusmaal, vahendab ERRi spordiportaal.

Liu on mänginud sel aastal kolmel erineval ITFi turniiril USAs, aga ilma suurema eduta ja rohkem kui kaks matši pole ta kordagi vastu pidanud.

Edu korral tuleb Kontaveidile teises ringis vastu kas bulgaarlanna Sesil Karatancheva (WTA 216.) või sakslanna Carina Witthöft (WTA 69.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles