Video: Vene koduklubi jäi ühisliigas suurelt alla Moskva CSKAle

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene (vasakul) VTB Ühisliiga kohtumises Kalev/Cramo vastu mängimas.
Siim-Sander Vene (vasakul) VTB Ühisliiga kohtumises Kalev/Cramo vastu mängimas. Foto: Liis Treimann

Korvpalli VTB Ühisliigas kaotas Siim-Sander Vene koduklubi Nižni Novgorod koduplatsil suurelt 65:101 kindlale tabeliliidrile Moskva CSKAle 65:101.

Nižni Novgorod kaotas avaveerandi üheksa punktiga (17:26) ning oli poolajaks 38:51 kaotusseisus. Teisel poolajal aga ei suutnud Eesti koondislase koduklubi pealinnaklubile suurt vastupanu tekitada ning nii saadi lõpuks kirja 36-punktiline kaotus.

Vene sai suure mängukoormuse, viibides platsil koguni 37 minutit, mille jooksul tõi ta 10 punkti, visates mööda kõik viis korvi poole saadetud kaugviset. Veel kogus eestlane oma arvele kolm lauapalli, andis neli korvisöötu, tegi ühe pallikaotuse ning kaks isiklikku viga.

Nižni Novgorodi parimatena tõid nii Pjotr Gubanov kui ka Dijon Thompson võrdselt 15 punkti. CSKA eest viskas Cory Higgins 19, Vitali Fridzon 15 ja Nikita Kurbanov 14 punkti. Seejuures jäi Moskva klubi tuntud mängujuht Milos Teodosic kohtumisest eemale.

Liigatabelis asub Nižni Novgorod kuue võidu ja 13 kaotusega üheksandal kohal (kaheksa paremat pääsevad play-off'i), Moskva CSKA on 17 võidu ja kahe kaotusega liidripositsioonil. Homme Kaasani Uniksit võõrustav Eesti klubi Kalev/Cramo (4-13) hoiab 13 võistkonna konkurentsis 11. positsiooni.

Kohtumise tipphetked:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles