Kontaveit langes maailma edetabelis 18 koha võrra

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Tairo Lutter

Täna avaldatud tennise maailma edetabelis on Eesti naiste esireket Anett Kontaveit võrreldes eelmise nädalaga langenud 18 koha võrra, olles nüüd 125. positsioonil. Põhjus on aga lihtne: punktid (110), mis eestlanna teenis eelmisel aastal Monterrey WTA turniiril poolfinaali jõudmisega, enam arvesse ei lähe. 

Kaia Kanepi tõusis 457. positsioonile ning Valeria Gorlatš 1069. reale. Edetabelit juhib jätkuvalt ameeriklanna Serena Williams, kellele järgnevad sakslanna Angelique Kerber ja tšehhitar Karolina Pliškova.

Eesti meeste esireket Jürgen Zopp langes aga võrreldes eelmise nädalaga kolme koha võrra, olles nüüd 357. kohal. Vladimir Ivanov jätkab 441. real ning Kenneth Raisma 700. positsioonil. Ehkki edetabeli esikolmik jäi samaks: liider on šotlane Andy Murray, kellele järgnevad serblane Novak Djokovic ja šveitslane Stanislas Wawrinka, siis omavahel vahetasid kohad maailma 7. ja 8. reket. Neist kõrgemal asub nüüd Bosnia ja Hertsegoviina esindaja Marin Cilic ning prantslane Jo-Wilfried Tsonga on kaheksandal positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles