Zlatanit ähvardab karm karistus

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic ja Tyrone Mings.
Zlatan Ibrahimovic ja Tyrone Mings. Foto: ANDREW YATES/REUTERS/Scanpix

Inglismaa jalgpallimeistrivõistluste kohtumises Manchester Unitedi ja Bournemouthi vahel leidsid Zlatan Ibrahimovici ja Tyrone Mingsi vahel aset inetud intsidendid, kui Mings tallus Zlatan pea peal ning Zlatan omakorda äsas küünarnukiga vastasele.

Kohtumise järel teatas Mings, et tema tegevus ei olnud tahtlik ning Zlatan omakorda leidis, et Mings hüppas tema küünarnuki otsa, kirjutab Eurosport.

Inglismaa Jalgpalli Liit asju nii lihtsalt asju aga ei näe ning mõlemat mängijat ähvardab kolme matši pikkune võistluskeeld. Seejuures võib Mingsi oodata veelgi karmim karistus, kuna tema kohta märgiti, et tavapärased distsiplinaarmeetmed ei pruugi tema puhul olla piisavad.

Mõlemal mängijal on nüüd teisipäeva õhtuni aega, et anda juhtunule konkreetne selgitus. Seejärel tehakse Inglismaa Jalgpalli Liidu poolt teatavaks täpne karistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles