Liverpooli ja Arsenali vastasseis on Premier League’i kõige dramaatilisem

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georginio Wijnaldum tähistamas Londoni Arsenali vastu löödud väravat.
Georginio Wijnaldum tähistamas Londoni Arsenali vastu löödud väravat. Foto: Lynne Cameron/Sportimage/PA Images/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi FC Liverpool alistas nädalavahetusel Premier League’i matšis koduväljakul 3:1 Londoni Arsenali. Matši viimase värava lõi Liverpool vastaste võrku 91. minutil ning lisaminutil löödud värav suurendas järjekordselt antud kahe klubi käes olevat liiga rekordit.

91. minutil Georgino Wijnaldumi poolt löödud värav oli Premier League’i ajaloos 17. väravaks, mis Liverpooli ja Arsenali vahelistes duellides lisaminutitel löödud, kirjutab Sportsmail. Antud näitajaga on Liverpooli ja Arsenali vastasseis Inglismaa kõrgliiga kõige dramaatilisem.

Premier League’i ajaloos on lisaminutitel kõige rohkem väravaid löönud Arsenal. Kui lisaminutitel löödud väravate osas on Arsenali ja Liverpooli duell 17 tabamusega esikohal, siis 2. positsioonil jagavad Arsenal – Aston Villa ja Arsenal – Leicester City (mõlemas vastasseisus on löödud 12 lisaminutite väravat).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles