Eestlased said suusaorienteerumise MMil sprinditeates seitsmenda koha

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daisy Kudre ja Mattis Jaam.
Daisy Kudre ja Mattis Jaam. Foto: Raul Kudre

Eesti võistkond koosseisus Daisy Kudre ja Mattis Jaama sai Venemaal Kransnojarskis toimuva suusaorienteerumise MM-i sprinditeates 7. koha.

Venemaal Kransnojarskis algasid täna suusaorienteerumise maailmameistrivõistlused, kus selgitati parimad sprinditeates. Eesti sõitis koosseisus Daisy Kudre ja Mattis Jaama. Kuigi pikalt püsiti esikuuikus, siis lõppkohaks jäi siiski seitsmes (+4.16).

Kulla võitis Rootsi, pronksi Venemaa (+0.53) ja hõbeda Soome (+1.52). Eesti võistkonda edastasid veel ka Norra (+2.48), Bulgaaria (3.18) ja Tšehhi (+3.20).

Eesmärgiks oli tulla kuue parima sekka, ent tulemusega jäädi pigem rahule, sest saavutati läbi ajaloo parim tulemus sprinditeates. «Üldiselt olen enda sõiduga rahul – võitlesin algusest lõpuni nii kuidas jõudsin ja tegin tehniliselt ka korraliku soorituse. Kuus tiimi olid täna lihtsalt tugevamad,» ütles Daisy Kudre.

Mattis Jaama oli oma sõiduga rahulolematum: «Tänase sõiduga ma kindlasti rahule ei jää. Tegin rajal mõningaid väiksemaid mõttetuid vigu, mille peale kulus väärtuslikke sekundeid. Hea rütm ja sujuvus olid puudu. Samuti polnud tunne sõidu peal kõige parem ning füüsiliselt raskematel etappidel jäi kiirusest puudu. Loodan, et järgnevatel päevadel suudan teha veidi parema soorituse.»

Homme on MM-il kavas individuaalne sprint. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles