Järelvaadatav: Eesti sai IBU Cupi teatesõitudes 8. ja 13. koha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalal peeti Otepääl IBU karikavõistluste etapp laskesuusatamises, kõik võistlused on käesolevas uudises järelvaadatavad. Pühapäevases paaristeatesõidus said Regina Oja ja Tarvi Sikk tubli 8. koha, segateatevõistluse lõpetas Eesti nelik 13. kohaga.

JÄRELVAADATAVAD VÕISTLUSED:

12. märts, segateade

12. märts, paaristeade

11. märts, meeste sprint (10 km)

11. märts, naiste sprint (7,5 km)

9. märts, meeste sprint:

9. märts, naiste sprint:

8. märts, segateade:

8. märts, paaristeade:

Enne võistlust:

IBU Cup on laskesuusamaailmas MK-sarja järel tugevuselt teine võistlussari. Eesti koondise meestest on Otepääl stardis Kauri Kõiv, naiste koondisest on kohal Grete Gaim ja Kristel Viigipuu. Otepääl startivatest eestlastest on episoodiliselt MK-sarjas võistelnud ka Johan Talihärm ja Regina Oja.

Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni presidendi Aivar Nigoli sõnul on Otepää tõestanud, et võistlusi suudetakse korraldada eeskujulikult, mis annab lootust, et kunagi jõuab Eestisse ka MK-etapp. «Oleme IBU silmis heas kirjas ja nad on meile andnud järjest keerulisemaid võistlusi. IBU Cup on kindlasti tähtis vaheetapp, aga oleme seda varemgi korraldanud. Pigem on meie jaoks proovikivi 2018. aasta noorte ja juunioride MM. Nii suurt asja pole me varem korraldanud ja sisuliselt matkib see MK-sarja ja päris MMi. Kõik peab olema tipptasemel, ka telepildi tootmine,» selgitas Nigol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles