Haye: töötlen Klitško paari raundiga pehmeks ja siis löön ta pikali

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško (vasakul) ja David Haye.
Vladimir Klitško (vasakul) ja David Haye. Foto: SCANPIX

Sel suvel ootab poksisõpru ees maiuspala, kui 25. juunil või 2. juulil lähevad vastamisi David Haye ja Vladimir Klitško.

Haye on hakanud juba praegu suurte sõnadega matši promoma ning tema sõnul on tegemist suurima poksimatšiga pärast Lennox Lewise ja Mike Tysoni 2002. aasta matši, kirjutab Metro.

Samas meenutas Haye ka oma eelmist heitlust Audley Harrisoniga. «Mäletan, et vaatasin enne matši talle silma ning nägin, et ta ei taha minuga võidelda. Ta vaatas mind ning ma nägin puhast hirmu tema silmis ja mõtlesin, et see mees lendab kolmandas raundis pikali,» rääkis Haye.

Briti poksija on enne matši Klitškoga kindel, et ta suudab vastase samuti nokauti lüüa. «Arvan, et Vladimir ei kuku nii lihtsalt. Mul võtab paari raundi aega, et ta pehmeks töödelda ja tema vaim murda ning seejärel löön ta pikali. See saab nagunii põnev olema,» lisas Haye.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles