Käsipalli otsepilt: avapoolaja kaotanud Kehra võitis koduplatsil Viljandit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli Eesti meistriliiga vaheturniiril läksid täna õhtul vastamisi HC Kehra ja HC Viljandi. Kodus mänginud kehralased võitsid kohtumise 29:24 (9:13). Võitjate parimana viskas kaheksa väravat Kaspar Lees, Viljandi suurimaks skoorijaks oli 10 tabamusega Kristo Voika.

Enne mängu:

Eesti meeste käsipalli meistrivõistlustel tehakse sel nädalal algust vaheturniiriga, kus omavahel mängivad kolme ringi järel nelja esimest ja kolme tagumist kohta hoidnud võistkonnad. Klubid saavad vaheturniirile kaasa pooled eelmisest kolmest ringist teenitud punktid, mis vajadusel ümmardati täisarvuks ülespoole.

Seega mängivad vaheturniiril nelja tugevama võistkonna seas Põlva Serviti (16 punkti), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper (14 punkti), Viimsi/Tööriistamarket (13 punkti) ja Viljandi HC (12 punkti). Tagumises kolmikus madistavad HC Tallas (4 punkti), SK Tapa (3 punkti) ja Aruküla (2 punkti).

Kolmanda ringi järel teist kohta hoidva HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Indrek Lillsoo kurtis, et nädalavahetuse Balti liiga kohtumised jätsid paar tema hoolealust vigastuspausile ning meeskond on reisimisest väsinud.

«Samas on Viljandi samas seisus. Kolmapäevaks tuleb nädalavahetusest välja puhata. Usun, et läheb võrdseks ja kõvaks andmiseks,» sõnas Lillsoo ja ütles, et ei julge võitjat ennustada.

Ka Viljandi loots Marko Koks sõnas, et taastumine on kolmapäevase kohtumise võtmesõna. Lisaks lootis ta, et meeskond suudab rünnakuid edukalt lõpetada. «Sel hooajal on selgelt näha olnud, et kui realiseerimisega hätta jääme, on meil Kehra vastu raske.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles