Maileen Nuudi on WTA edetabelist ühe võidu kaugusel

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maileen Nuudi.
Maileen Nuudi. Foto: Erakogu

Noor Eesti tennisemängija Maileen Nuudi osaleb USAs Orlandos toimuval 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga ITF turniiril. Kahe võiduga kvalifikatsiooniturniiril pääses ta põhitabelisse.

Kvalifikatsioonis alistas ta järgemisi kolm ameeriklannat. Esimeses ringis sai Nuudi jagu 16-aastasest Taylor Johnsonist 6:2, 7:6(6), 6:3, teises ringis 23-aastasest Nikita Uberoist 6:4, 6:3 ja kolmandas ringis 15-aastasest Elizabeth Scottyst 6:3, 7:6(3). Põhitabelis on täna õhtul tema vastaseks 16-aastane Emiliana Arango Kolumbiast.

Nuudi osaleb ka paarismänguturniiril, tema paariliseks on 22-aastane kohalik neiu Amy Zhu.

WTA edetabelisse jõudmiseks on vaja saada punkte kolmelt võistluselt. Eelmisel aastal USAs Charlestonis ja Merko Estonian Openilt saadud esimese ringi võitudega on punktid kahelt võistluselt olemas. Mäletatavasti oktoobris oli Hilton Head Island turniiril Nuudil samuti võimalus puuduv punkt teenida, kuid halva ilma tõttu lükati kõiki kohtumisi edasi kuni lähenev orkaan sundis korraldajaid koguni turniiri katkestama.

Meie teine Fed Cup koondislane Maria Lota Kaul osaleb Sharm El Sheikhis ITF turniiridel. Viimasel nendest pääses ta korraldajate pääsmega põhiturniirile, kuid kaotas sakslanna Julia Wachaczykile (WTA 373) 1:6, 3:6.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles