Imelise võidu Barcelona fännidele pühendanud peatreener: seda mängu mäletavad kõik

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Enrique Barcelona fänne tänamas.
Luis Enrique Barcelona fänne tänamas. Foto: MANU FERNANDEZ/Scanpix

Jalgpalli Meistrite liigas tuli eile raskest olukorrast välja Barcelona, kes alistas kodus 6:1 Pariisi Saint-Germaini ning kindlustas edasipääsu veerandfinaali kokkuvõttes seisuga 6:5. Barca peatreener Luis Enrique tunnistas, et tegemist oli uskumatu mänguga.

«Seda on raske sõnadesse panna, sest see oli justkui õudusfilm. Meil polnud enam midagi kaotada, sest olime kõik Pariisis juba ära kaotanud,» viitas Enrique eile kaheksandikfinaali avamängule, mille Barca kaotas võõrsil 0:4.

«See võit tuli meie uskumise pealt. Võtsime riske ja see õigustas ennast. Poolajal rääkisime, et peame kolmanda värava ära lööma ja seda me ka suutsime. Aga siis skooris Cavani (PSG mängumees- toim), kuid meie mängijaid näitasid jällegi usku endasse ja sama tegi kogu Camp Noule kogunenud rahvas. Tavaliselt hakkavad inimesed ära minema kümme minutit enne mängu lõppu, aga täna ei läinud keegi kuhugi. See on hull ja täiesti unikaalne spordiala. Kõik need lapsed ja täiskasvanud, kes täna siin olid - mitte keegi neist ei unusta, mis siin juhtus. Pühendan selle võidu kõikidele Barca fännidele, kellel jagus usku meisse,» lisas õnnelik Enrique.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles