Venno koduklubi teenis kaotuse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno rünnakul.
Oliver Venno rünnakul. Foto: Facebook

Eile pidas oma koduklubiga mängu Eesti võrkpallikoondislane Oliver Venno, kes oma koduklubi Ankara Maliye Milli Piyangoga pidi tunnistama kaotuskibedust.

Neljas viimases mängus väljakult võitjana lahkununud Maliye Milli Piyango asus eilses võõrsil peetud vastasseisus eelmisel hooajal hõbemedali võitnud ja tänavu Meistrite Liigas play-offijõudnud Istanbuli BBSK meeskonna vastu 2:0 eduseisu, kuid pidi lõpuks leppima valusa 2:3 (26, 22, -15, -23, -12), kirjutas volley.ee.

Rünnakul kõrgest klassist 65-protsendilist efektiivsust näidanud Venno realiseeris 40-st tõstest 26 ja lisas ühe pallinguässa, lõpetades mängu kaotajate resultatiivseimana 27 punktiga. Pluss-miinus arvestuses oli eestlase kasutegur +18. Vennost suutis enamat vaid Istanbuli meeskonna liider prantslane Antonin Rouzier, kes panustas võitu 31 (+20) punkti. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles