Katastroofi lävele sattunud Kalev/Cramo päästis Balti liigas poolfinaalkoha (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali Ljutõtš.
Vitali Ljutõtš. Foto: Mihkel Maripuu

Kalev/Cramo korvpallimeeskond kindlustas pääsu Balti liiga poolfinaali, kui jäi veerandfinaali korduskohtumises võõrsil Riia Baronsile alla 66:77, ent tänu avamängust kaasa võetud 19-punktilisele edule jõuti siiski edasi. Vahepeal ka üle 20 punkti paisunud kaotusseis kahandati viimastel minutitel endale sobivaks peamiselt tänu Vitali Ljutõtši ja Cedric Simmonsi heale mängule, mõlema arvele jäi lõpuks 18 punkti. Simmons võttis lisaks ka 9 lauapalli, miinuspoolele võib Kalev aga kanda koguni 25 pallikaotust. Poolfinaalis kohtutakse Prienai Vytautasega.

Enne mängu:

Kalevile tõi avakohtumises võidu Vitali Ljutõtši ennenägematu viskekontsert, kui valgevenelane kostitas lätlasi koguni 47 punktiga ning püstitas sellega ühtalsi uue Balti liiga rekordi. Edasipääsu korral ootab Kalevit poolfinaalis Prienai Vytautas, kes alistas kahe mängu kokkuvõttes Valmiera Ordo. Õnnestumise korral on võimalik finaalis näha vastamisi kahte Eesti klubi, sest teises poolfinaalis võtavad mõõtu Tartu Ülikool ja Pasvalyse Pieno zvaigzdes.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles